Cursus Nordic Walking € 75 incl. 3 maanden onbeperkt kennismaken met alle activiteiten van 4 Fun Fit.

Bij Nordic Walking worden diverse spiergroepen gebruikt. Oa. de strek- en buigspieren van de armen, de rug- en borstspieren. Maar ook nek- en buikspieren zijn actief. De belasting van hart- en longspieren neemt toe en de doorbloeding verbetert sterk.

Nordic Walking vermoeit nauwelijks meer ten opzichte van het wandelen/sportief wandelen. Het gebruik van de poles (stokken) verbetert het looppatroon en ritme. De benen worden minder belast. Tijdens de cursus werken wij aan uw houding, looptechniek en proberen wij samen uw uithoudingsvermogen te verbeteren. Samen kijken wij wat haalbaar is en of er speciale klachten of wensen zijn, zodat u plezier krijgt in bewegen!

Mensen met lichamelijke beperkingen biedt Nordic Walking alle mogelijkheden om verantwoord te blijven sporten. De permanent snelle afwisseling tussen spierspanning en spierontspanning is het “grote geheim”, waardoor spanningen in de nek en rug tot de verleden tijd gaan behoren. Ook geven de wandelpoles veel steun bij mensen met pijn in de gewrichten. De gezondheidstechiek Nordic walking stelt deze deelnemers in staat om zonder pijnen te wandelen.

Heeft u een lichamelijke beperkingen? Dan zou u ook mee kunnen wandelen met onze speciale wandelgroepen/revalidatiegroep, die wij hebben op maandag 10.15-ca. 11..00/11.15 uur Paleispark het Loo.

Neem contact met ons om samen te bespreken wanneer u een les kunt volgen? Stel uw eigen groep samen van minimaal 4 personen en overleg met ons uw wensen.

Aanmelden kan via info@4funfit.nl of neem contact op met 06-26751499 of 06-49644098

Attachment