Lifestylecoaching :

  93kg  Ria voor    Voor                            63kg Ria na   Na

Het Concept Diplan en bodysupport is een combinatie van gezonde voeding, persoonlijke begeleiding en een afgestemd bewegingspatroon. Diplan- en Bodysupportgebruikers komen op een gezond gewicht en kunnen dit gemakkelijk behouden. Bovendien voelen zij zich gezond en fit. Diplan en bodysupport is geschikt voor mensen met overgewicht, ondergewicht en iedereen die gezonder en bewuster wil leven. Ook de begeleiding van mensen met Diabetes Type 2 valt binnen ons specialisme. Omdat iedereen verschillend is, zorgt Diplan en Bodysupport voor een programma op maat.

Afgestemd op de persoonlijke doelstellingen en de gezondheid van de Diplan- en Bodysupportgebruiker voert de instructeur de gegevens via een computer in. Vervolgens zorgt de software van Diplan en Bodysupport voor een passend voedingsprogramma. Een voedingsprogramma bestaat uit tien weekmenu’s inclusief de daarbij behorende boodschappenlijst.

Wekelijks wordt een voortgangsgesprek met de begeleider ingepland, inclusief een weeg- en meetmoment. De persoonlijke begeleider adviseert, begeleidt en ondersteunt bij de uitvoering waardoor bij de gebruiker in tien weken tijd een nieuw bewustzijn wordt gecreëerd. Gezond eten, plezier in beweging en ontspanning worden vanzelfsprekend.

De meeste afslankmethoden helpen niet op de langere termijn omdat er geen rekening wordt gehouden met de energiebehoefte van de persoon. Om op gewicht te komen en dit vast te houden kijkt Diplan en Bodysupport naast de eetgewoonten ook naar de energiebalans en het bewegingspatroon van personen. Hierdoor ontstaat een nieuw levenspatroon. Diplan en Bodysupport is wetenschappelijk onderbouwd en werkt dus op een verantwoorde manier.

Diplan en Bodysupport richt zich op zowel de eetgewoonten als op het bewegingspatroon van personen. Hierdoor voelt men zich gezond en fit. Dit geeft kracht om de levenswijze rondom voeding en beweging aan te passen. Diplan en Bodysupport wordt steeds door deskundigen getoetst en bijgesteld. Doeltreffend is de combinatie van een afgestemd bewegingspatroon, persoonlijke begeleiding en gezonde voeding. Diplan en Bodysupport zorgt hierdoor dat na een periode van tien weken duidelijk resultaat zichtbaar en voelbaar is.

10 weken begeleiding inclusief binnen en buiten trainingen kost € 299,95- pp

Op dit moment hebben we een speciaal aktieaanbod van een half jaar sporten inclusief 20 weken diplan voor € 350