U van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een skate veilig in het verkeer kennismakingsles. Deze kunt u inplannen in overleg met 4 Fun Fit.

Graag vooraf aanmelden als u evt van ons materiaal wil lenen.

De clinic is voor de leeftijd vanaf 7 jaar.

Wij organiseren voor scholen bedrijven groepen en of individuen skateclinics. centraal staat hierbij hoe je het beste kan sturen en remmen. Daarnaast de nodige aandacht voor de beschermingsmiddelen en de special skills die je nodig hebt om je op de openbare weg goed op de skates te verplaatsen.

Wilt u als gemeente school of organisatie uw eigen skateclinic op locatie neem dan contact op  via 4 Fun Fit.
4 Fun Fit verzorgt heeft met nog 3 andere skateaanbieders voor de KNSB al jaren de junior schaatclinics door heel Nederland verzorgd.

Uw kind doet mee aan een clinic inline-skaten

We willen  kinderen laten ervaren hoe leuk inline-skaten is, en dat het een sport is die je overal kunt doen. Bescherming en veiligheid als je gaat inline-skaten is een belangrijk onderdeel van de clinic.

De inline-skateclinics kunnen worden georganiseerd via allerlei kanalen: scholen, lokale verenigingen, gemeenten gezinnen of andere groepen of organisaties. Heeft uw kind de smaak van het inline-skaten te pakken en wil hij/zij de fijne kneepjes van de sport leren?
4 Fun fit verzorgt diverse skate veilig in het verkeer cursussen.

Voorbereiding

Het is van belang dat kinderen kleding aan hebben waarin ze makkelijk kunnen bewegen. Uw kind kan het beste op eigen inline-skates meedoen. Voor de kinderen die geen inline-skates en/of bescherming hebben, 4 Fun Fit heeft een beperkte voorraad waar gebruik van gemaakt kan worden. Het is voor kinderen verplicht om tijdens de clinic gebruik te maken van hoofd-, knie-, pols- en elleboogbeschermers. Rolschaatsen zijn niet toegestaan.

Goed om te weten

– De school, gemeente of vereniging heeft een ongevallenverzekering afgesloten.
– Er kunnen foto’s/ filmpjes worden gemaakt door een fotograaf of de lokale pers. Als u daar bezwaar tegen heeft, geef dat dan even aan bij de organisatie. Foto’s en filmpjes kunnen gebruikt worden voor 4funfit.nl, en ander promotiemateriaal van 4 Fun Fit.

Er worden op de woensdag  skate veilig in het verkeer cursussen gegeven. Let op er zijn maar 15 plaatsen per cursus beschikbaar dus vol=vol

Tijdstip:
Woensdagmiddag 13.45 -14.45 Mheenpark
Woensdagavond   18.30 -19.30 Matenpark

De cursus duurt 3 lessen en start bij minimaal 2 en maximaal 15 personen.

Kosten per module bedragen €29,95 voor kinderen 7 t/m 12 en 45+ De rest betaald €39,95 p.p. Indien u direct alle modules wilt volgen geld een tarief van € 99,95.
Alle beschermmiddelen zijn verplicht en zijn ook te huur.

Er zijn 3 lesmodules:
Basis 1: Beginnerscursus waarin je leert 1 remtechniek en 1 bochtentechniek en het veilig leren gebruik maken van je beschermers
Basis 2: Beginnerscursus waarin je de hielstop,grasstop en klunstop leert. Verder de parallelbocht en het slalommen .
Basis 3: Beginnerscursus waarin je leert obstakels te nemen zoals verkeersdrempels en stoepranden alsmede spoorwegovergangen en putten.
Basis 4: Verfijning en herhaling en afsluiten met een zogeheten skatevaardigheidstest.

Wilt u als school; bedrijf; groep ;sportorganisatie of gemeente en skateclinic organiseren neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. 

P1030699 P1030719 P1030720 skateclinic 027 skateclinic 047 skateclinic 055 IMG_5305 IMG_2581

 

Trainers