Nordic Walking in Apeldoorn is een activiteit in de buitenlucht welke geschikt is voor iedereen en het gehele jaar door beoefend kan worden. Jong en oud met of zonder een goede conditie of fysieke beperking iedereen kan deelnemen aan Nordic Walking in Apeldoorn en kan toewerken naar de voor hem/haar meest geschikte vorm van Nordic Walking. Ontvang nu een gratis Nordic Walking beginnerscursus als u een kennismakingsabonnement voor 3 maanden afsluit voor maar €49,99.

Er zijn een aantal Nordic Walking varianten in Apeldoorn:                          

  • Nordic Walking “gezondheidswandelaar”
    (Mensen die veelal met een fysieke beperking in aanraking komen met Nordic walking en vanaf deze basis starten)
  • Nordic Walking “fitnesswandelaar”
  • Nordic Walking “sportieve wandelaar”
  • Nordic Running “zeer sportieve hardloper”
  • Nordic Fitness “outdoor fitness met poles”

Voor alle varianten in Apeldoorn geldt dat ontspannen wandelen met een ondersteunende armzwaai de basis vormt. Bij Nordic Walking maken we gebruik van “poles” die ons in de beweging ondersteunen en zo zijn maar liefst 90% van onze spieren. Dit geldt alleen als we de juiste Nordic Walking techniek hebben aangeleerd. Bij een juist aangeleerde Nordic Walking techniek ontstaat een ontlasting van de gewrichten en worden we gecorrigeerd in onze houding tijdens het wandelen.

Er zijn meerdere techniekaanbieders die opereren vanuit hun eigen specifieke achtergrond. U als deelnemer moet er van bewust zijn dat techniekvormen vanuit b.v de langlaufachtergrond voor de beginnende Nordic Walker ook klachten kan opleveren. 4 Fun Fit beschikt over de kennis om vanuit 3 achtergronden de Nordic Walking techniek op te pakken en u zelf te laten ervaren wat de meest ontspannen en natuurlijke Nordic Walking beweging is.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Trainers