WandelFit Wandelchallenge

Beweeg, ontmoet en geniet met een doel!

 Beweeg fit Projecten zijn allen projecten met een basis van 10-12 weken.

We werken toe naar een vooraf met elk individu vastgesteld doel.
Alle projecten kunnen in groepsverband of individueel gestart worden.
Bent u geïnteresseerd om uw eigen project te ontwikkelen op een door u vastgestelde locatie en tijd dan kan dit in overleg opgezet worden.
Projecten kunnen zowel binnen als buiten gedraaid worden en zijn voor iedereen geschikt. Met of zonder fysieke of psychische beperking.
Misschien speelt u al langer met het idee om meer te gaan sporten en bewegen. Of uw huisarts adviseert om aan uw conditie te werken. Of misschien wilt u andere mensen leren kennen in een gezonde omgeving. Maar…hoe begint u? En hoe houdt u zichzelf gemotiveerd? Voor iedereen die net dat extra zetje nodig heeft, is er WandelFit uw wandelchallenge!

Professionele wandelsporttrainers gaan graag samen met u aan de slag om uw prestaties te verbeteren. Op verschillende plaatsen in het hele land kunt u werken aan uw conditie, genieten van de natuur en nieuwe mensen ontmoeten. Niet met té ambitieuze trainingsplannen, ingewikkelde instrumenten of knallende muziek. Maar met een haalbaar programma op maat. Zodat u op uw eigen niveau kunt werken aan uw vitaliteit.

12 weken wandeltraining – conditie, techniek en gezelligheid

 

Beweegproject Wandel je Fit .
Elke dag zijn wandelaars bezig met of zonder hulp van o.a Nordic Walking poles en Swingringen zich in beweging te houden.
Wandel en beweegschool 4 Fun Fit zal Wandel Fit  in Apeldoorn  aanbieden.

U kunt zich nu direct aanmelden voor de lessencyclus van 12 weken.
Als inwoner uit Apeldoorn; Ugchelen;Wenum Wiesel;Vaassen;Teuge;Twello; Uddel of Beekbergen betaald u nu geen € 99,95 maar € 49,99 voor de 12 weken training.
Het project is bedoeld voor iedereen die (w)(m)eer in beweging wil komen onder deskundige begeleiding van een gediplomeerd wandeltrainer.
Wilt u meer weten over dit project of zich aanmelden neem dan telefonisch contact op.
Wandelen is heerlijk en door gebruik te maken van de juiste kleding en hulpmiddelen tegen gladheid kan u veilig het hele jaar bewegen in de buitenlucht.
Voor aanmeldingen voor de diverse beweegprogramma’s en het project Wandel je Fit neem contact op met Elbert of Margaret van Mourik 06-49644098  of 06-26751499

WandelFit Apeldoorn :

Start Maart 2017

U kunt zich nu inschrijven.

WandelFit wordt in Apeldoorn  gegeven door Elbert van Mourik, aangesloten bij 4 Fun Fit.
Gedurende 12 weken zal Elbert met u aan uw wandeltechniek houding en conditie werken.
Met elkaar hopen we dan het gestelde doel te verwezelijken door deel te nemen aan 1 of 2 wandelingen tijdens een van de speciale wandelarrangementen van 4 Fun Fit.

Het programma start met een kennismaking. Hier maken de deelnemers kennis met hun trainer en wordt de beginsituatie en het einddoel bepaald. Na de 11 wekelijkse trainingen volgt een terugkomdag waarbij het programma wordt afgesloten en het vervolgaanbod wordt gedaan.

Tijdens de wekelijkse trainingen zal veel aandacht besteed worden aan wandeltechnieken en het opbouwen van conditie, alsmede aan het sociale aspect.
Informeer naar de trainingsmogelijkheden:
Maandagavond 20.15-21.15 Apeldoorn (Houttuinen Oost 54)
Dinsdagmorgen 09.00-10.00 Apeldoorn (Houttuinen Oost 54)
Dinsdagavond 20.00-21.00 Apeldoorn (Parkeerplaats Dok Zuid)
Donderdagmorgen 09.00-10.00 Apeldoorn (Paleispark het Loo)
Zondagmorgen 09.30-10.30 Ugchelen (Het Leesten)

Trainers