WandelFit 

Beweeg, ontmoet en geniet met een doel!

Misschien speelt u al langer met het idee om meer te gaan sporten en bewegen. Of uw huisarts adviseert om aan uw conditie te werken. Of misschien wilt u andere mensen leren kennen in een gezonde omgeving. Maar…hoe begint u? En hoe houdt u zichzelf gemotiveerd? Voor iedereen die net dat extra zetje nodig heeft, is er WandelFit!

Professionele wandelsporttrainers gaan graag samen met u aan de slag om uw prestaties te verbeteren. Op verschillende plaatsen in het hele land kunt u werken aan uw conditie, genieten van de natuur en nieuwe mensen ontmoeten. Niet met té ambitieuze trainingsplannen, ingewikkelde instrumenten of knallende muziek. Maar met een haalbaar programma op maat. Zodat u op uw eigen niveau kunt werken aan uw vitaliteit.

12 weken wandeltraining – conditie, techniek en gezelligheid

We werken toe naar een vooraf met elk individu vastgesteld doel.

WandelFit wordt in Apeldoorn  gegeven door Elbert van Mourik, aangesloten bij 4 Fun Fit.
Gedurende 12 weken zal Elbert met u aan uw wandeltechniek houding en conditie werken.
Met elkaar hopen we dan het gestelde doel te verwezelijken door deel te nemen aan 1 of 2 wandelingen tijdens een van de speciale wandelarrangementen van 4 Fun Fit.

Het programma start met een kennismaking. Hier maken de deelnemers kennis met hun trainer en wordt de beginsituatie en het einddoel bepaald. Na de 11 wekelijkse trainingen volgt een terugkomdag waarbij het programma wordt afgesloten en het vervolgaanbod wordt gedaan.

Tijdens de wekelijkse trainingen zal veel aandacht besteed worden aan wandeltechnieken en het opbouwen van conditie, alsmede aan het sociale aspect.
Informeer naar de trainingsmogelijkheden via info@4funfit.nl

 

 

Trainers