FitStap is een nieuw, uniek beweegprogramma opgezet door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Het doel van FitStap is dat deelnemers zich in twaalf weken (weer) fit en vitaal voelen. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal.

In maart start FitStap in Apeldoorn gegeven door gecertificeerde Fit Stap wandelcoach Elbert van Mourik van 4 Fun Fit. Elbert helpt de deelnemers om zich voor nog geen € 12 per week vitaler, fitter en gezonder te voelen. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. Of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking. 4 Fun Fit gaat u hierbij helpen!

Door wie is FitStap samengesteld?

In Nederland ligt de focus steeds meer op bewegen en gezondheid. KWBN speelt hier met het beweegprogramma FitStap op in. Het programma is opgesteld in samenwerking met professionele partners zoals een bewegingswetenschapper, voedingsdeskundige en sportpsycholoog. FitStap is voorzien van het keurmerk ‘Erkende interventie’ van het Kenniscentrum Sport.

Nog even kort op een rij!

  • Een beweegprogramma van 12 weken met iedere week 1 groepstraining en 2 zelfstandige trainingsmomenten bij 4 Fun Fit of in overleg op een locatie.
  • Onder begeleiding van een professionele wandeltrainer Elbert van Mourik van 4 Fun Fit.
  • Naast wandelen is er ook aandacht voor: mental coaching, voedingsadvies en ‘cognitieve fitness’. Zowel lichaam als geest staan centraal.
  • FitStap is bestemd voor iedereen: van mensen die nog niet bewegen tot degenen die al een basisconditie hebben en voor mensen met een aandoening zoals diabetes, obesitas, COPD, artrose etc.
  • Via een gratis app wordt u gemotiveerd en heeft u contact met de coach. Naast fysieke bijeenkomsten vindt er dus ook online, interactieve ondersteuning plaats. Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan bij FitStap voorop.

FitStap kost voor 12 weken € 139,-.  (er zijn ook soms actie’s met FitStap)

Aanmelden en meer informatie kunt u vinden op www.fitstap.nl of  stuur een mail naar info@4funfit.nl.

FitStap is leuk én haalbaar!